HTML

Horrorcore.hu (ideiglenes blog)


A majdani "rendes" horrorcore.hu ideiglenes változata blog formában, gyakorlatilag egy hírek rovat. Ha nem igazán tiszta, hogy most mégis mi is ez az egész, klikk ide az első bejegyzés olvasásához!

látogató számláló

Friss topikok

Linkblog

MortalGore presents: INFEST Volume 1

Baark 2011.04.06. 08:22

Első "rendes" postomba már most bele fogok csempészni némi önreklámot, de talán megbocsátjátok nekem.

infest.jpg

Pontosan már nem emlékszem, de úgy nagyjából a tavalyi év közepe táján indult el a MortalGore.com nevezetű oldal, amelyet a legendás horrorcore-istenség (vagy inkább "ördögség"), KGP ötölt ki. Ez az oldal három témával, nevezetesen a horrorcore zenével, horrorfilmekkel, valamint horror PC/konzol játékokkal foglalkozik. A promó mint tudjuk ugye, fontos, így hát április 19-én fog megjelenni az Infest nevű válogatáslemez a MortalGore nevével fémjelezve, többnyire az oldal reklámozása céljából, 17 kizárólag exkluzív számmal. A lemezen olyan igazi legendák kapnak majd helyet, mint KGP, Kannibalistik, Insane Poetry, Scum, Con-Crete, Stitch Mouth, BloodShot, és még sokan mások, jópár feltörekvő előadót is felsorakoztatva. Ezek között mindössze két nem amerikai név található, egyikük a török Ihtiram, másikuk pedig a magyar Disaster a.k.a. Baark, akiről ha most harmadik személyben beszélnék, az igen furán venné ki magát, szerény személyemről van szó tehát. Amikor megtudtam, hogy rákerülök, pláne ekkora nevek mellé, igen nagy megtiszteltetésnek éreztem, de erre most nem is fecsérelnék több szót.

Ha jól sejtem, az album ingyenesen letölthető lesz, bár ennek egyértelmű jelét még nem láttam, dehát mégiscsak egy promo-válogatásról van szó. Természetesen CD formájában is megjelenik, már előrendelhető. Szóval kevesebb mint két hét, és hallható lesz a lemez, én személy szerint eléggé várom, főleg Kannibalistik visszatérése miatt (róla post hamarosan), aki a mai napig a beszéd tárgyát képező Blood Thirsty albuma utáni 10 évben gyakorlatilag semmit nem csinált, a tavalyi Devil'z Nite válogatáslemezen mutatkozott meg először. Egyébként neki is jön új albuma végre, de mondom, erről majd később. Lassan tehát Infest, egy közepesen erősnek ígérkező korong, várjuk, majd halljuk, esetleg majd véleményezzük is. Teljes névsor (és mondanám, hogy bővebb info, de a fentieken kívül túlzottan amúgy se lehetne már cifrázni) egyébként itt található.

Címkék: kgp disaster infest horrorcore kannibalistik mortalgore baark insane poetry con crete stitch mouth bloodshot ihtiram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horrorcore.blog.hu/api/trackback/id/tr52803802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása