HTML

Horrorcore.hu (ideiglenes blog)


A majdani "rendes" horrorcore.hu ideiglenes változata blog formában, gyakorlatilag egy hírek rovat. Ha nem igazán tiszta, hogy most mégis mi is ez az egész, klikk ide az első bejegyzés olvasásához!

látogató számláló

Friss topikok

Linkblog

Új SickTanick, Psychopathic Rydas és Twiztid kiadványok

Baark 2011.07.23. 12:36

Úgy tűnik, megint elhanyagoltam az új tartalmat valamelyest, ennek orvoslása folyamatban. Vágjunk is bele!

SickTanick - From the Vault: Rare and Unreleased: A Serial Killin' Records feje, SickTanick nem henyél, legutóbbi albuma a tavalyi In Nomine SickTanick volt. Idénre is kaptunk egy új kiadványt tőle, a ritka és eddig meg nem jelentetett dalokat tartalmazó From The Vault (Rare and Unreleased) lemezt, amely 20 számot tartalmaz. SickTanick annak ellenére, hogy ő maga sem egy elhanyagolható név, rendszerint meglehetősen erős közreműködéseket is maga köré szokott szedni, jó példa erre 2009-es Chapter 1 - Doctrines of tha Damned Part 2 album, amit rengetegszer végighallgattam, nem utolsó sorban a feat-ek miatt. A most megjelent From the Vault azonban elég nagy sajnálatomra nem bővelkedik vendég előadókban, mindössze egy (számomra kissé meglepő) Esham feat található rajta. Ennek ellenére hozza a megszokott minőséget, remélem nem túl sokára kapunk egy "rendes" albumot is.
 
 
Psychopathic Rydas - Eat Shit N Die!: A Psychopathic Records egyik supergroupjának, a Psychopathic Rydasnak neve minden, a műfaj iránt érdeklődő hallgató fülének ismerősen cseng. Főleg ismert gangsta rap számok alapjaira nyomják álnéven, általában hasonló gengszterkedős témában, afféle félkomoly formációnak tekintendő. 2007-es Duk Da Fuk Down albumuk óta nem nagyon hallattak magukról, azonban az idei Gathering of the Juggalos-on, tehát nagyjából 3 hét múlva új lemezt jelentetnek meg Eat Shit N Die! címmel. Túl sokat egyelőre nem tudni róla, a szokásos hype nem volt a túl információdús, Jamie Madrox a Twiztidből viszont nemrég elejtett egy megjegyzést Ashtrays and Action Figures című rádióműsorukban, miszerint nem egy, hanem két Rydas kiadvány jelenik meg a Gatheringen, ennél többet viszont nem mondott, hát majd meglátjuk.
A 19 másodperces részlet itt hallható:
Plusz tegnap szélnek is eresztettek egy exkluzív dalt a lemezről Who I Be címmel, amely itt tölthető le (jobb klikk, majd "hivatkozás mentése más néven").
 
 
Twiztid - Cryptic Collection 4: És ha már Twiztid, a "demented duo" nemrég megírta Twitter oldalán, hogy új Cryptic Collection lemezt jelentet meg szeptember 13-án, amely sorban a negyedik lesz, ha nem számoljuk a még két, hivatalosan számozatlan Cryptic Collection lemezt, a Halloween és a Holiday Edition-öket. Így hát összességében a hatodik lesz ez a sorozatból, melynek első felvonása 2000-ben jelent meg. E CD-k rendszerint úgy tartalmaznak ritka és meg nem jelentetett, mint remix és teljesen új számokat is. Utóbbi fajtából ezen a kiadványon öt darabot hallhatunk majd, közreműködők terén pedig a Psychopathic Records-ból az ICP, Anybody Killa, Boondox és Mike E. Clark szereplésére számíthatunk, valamint megfordul még a lemezen Tech N9ne, Krizz Kaliko, The R.O.C., Prozak és E-40 is.

Címkék: twiztid sicktanick psychopathic rydas cryptic collection 4 cc4

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://horrorcore.blog.hu/api/trackback/id/tr763091027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bizkit 2011.07.26. 21:02:31

Fasza,kösz az infókat!
süti beállítások módosítása