HTML

Horrorcore.hu (ideiglenes blog)


A majdani "rendes" horrorcore.hu ideiglenes változata blog formában, gyakorlatilag egy hírek rovat. Ha nem igazán tiszta, hogy most mégis mi is ez az egész, klikk ide az első bejegyzés olvasásához!

látogató számláló

Friss topikok

Linkblog

ICP interjú, A.X.E. lemez, Twiztid re-release, ABK vegyes, Hatchet Radio, Lex @ UK

Baark 2019.04.07. 15:24

Üdv, mivel több, nem túl hosszan fejtegethető aktualitásról lesz szó, ezért nézzük őket egy közös bejegyzésben, szépen sorban!

ICP a VladTV-n

Nem is túl rég a VladTV nevű zenei híroldal (és YouTube csatorna) készített egy hétrészes interjút az ICP-vel, ami elég igényes lett, azonban túl sok új témát nem erőltettek, így szó van benne az arcfestés okairól és kezdeteiről, ezredjére a régi Eminem beefről, innen-onnan történt kitiltásokról, viszont legalább szórakoztató módon adják elő, szóval érdemes ránézni. A lejátszási lista az első résszel kezdődően alant:



Alla Xul Elu - Church of Xul, Twiztid - W.I.C.K.E.D. 10. évforduló


A Twiztd Generation Nightmare (lásd előző poszt) című lemezének megjelenésével egy napon, április 26-án jön ki a Majik Ninja Entertainment egész friss csapatának, a háromtagú Alla Xul Elu (A.X.E.)-nak/nek új albuma Church of Xul címmel. Egész ígéretesnek tűnik ez a csapat, bár nekem személy szerint kicsit szúrja a szemem az egykori, néha így-úgy még most is aktív legendás Bedlam-ra hajazó kinézetük és stílusuk, bár az A.X.E. kevésbé megy el olyan durva végletekig, íme egy klip tőlük:


wicked10.jpgA Twiztid amúgy nemrég újra kiadta a most tizedik évfordulóját ünneplő W.I.C.K.E.D. (Wish I Could Kill Every Day) albumát egy félig-meddig alternatív borítóval és 3 új számmal. Ez a lemez a mai napig rendszeresen pörög nálam, szerintem az egyik legjobb cuccuk, valamint a friss dalokban sem csalódtam (Catch The Show, Gothic Chick, It Don't Stop).

 

ABK Live hírek


abk.jpgPár napja Anybody Killa (ABK) csinált egy facebook live-ot elég sok infóval és bónusznak néhány meg nem jelent számát is lenyomta, nézzük, miket mondott:

- Az első The Hav Knots (ABK & Big Hoodoo) album a Gahtering of the Juggalos-on jelenik meg (július 31. - augusztus 3.)
- Forgattak egy klipet az étvágygerjesztő Tampon Juice című albumhoz.
- Az évek óta ígérgetett Shapeshifter album most már tényleg kijön valamikor, de pontosan most sem tudni.
- Valamint jön még egy Always Bringin' Knowledge című, a fentebb említett kettőn kívül.
- Holnapután forgatják a Hav Knots lemezhez az első klipet.
- Visszatér a réges-régi (még a Psychopathic Records-os időszaka előtti) Krazy Klan formáció egy új anyaggal, amit már felvettek és legkésőbb jövőre megjelenik.
- Hamarosan jön Final Features címmel egy közreműködés-válogatáslemez.

 

Visszatér a Hatchet Radio



hatchetradio.jpgA tegnapi nappal visszatért a 2003 óta kisebb megszakításokkal működő Hatchet Radio, akikről/akiknek még Violent J is írt egy (egyébként valami okból rettenetes hangminőségű) számot 2005-ben "Something Underground" címmel, ami itt meghallgatható. Ez az adó azonban nem összekeverendő az egykori WFuckoff Radio-val, ami a Psychopathic Records saját "hivatalos" állomása volt, majd egyszer csak se szó - se beszéd, megszűnt, viszont legalább az archív adások elérhetők egy lelkes hallgató munkájának köszönhetően.

 

Lex The Hex Master Angliában


lex2.jpgAz Angliában/UK-ben élőknek lehet érdekes, hogy június 29-ére Manchester-be a UK Juggalo Weekender szervezett egy Manjester Night nevű eseményt, afféle mini gathering-et - az USA-ban ez egyébként nem túl ritka -, ami önmagában nem volna akkora dolog, hiszen arrafelé azért kicsivel több Juggalo van, mint mondjuk nálunk, viszont sikerült leszervezniük az MNE-ben 4 éve tevékenykedő Lex The Hex Master-t fő attrakcióként, ami így már sokkal vonzóbbá teszi a dolgot. A sima jegy £22.25, a VIP + meet and greet pedig £44.24 áron kapható, ami barátinak nem, túlzásnak viszont még nem mondható. Részemről ez most valószínűleg kimarad, lévén nem érzem magam egy akkora Lex-rajongónak, hogy megérje, de aki helyben van, annak érdekes lehet.


Mára elég volt ennyi okosság, nemsokára jövök még!

Címkék: anglia interjú koncert hiphop uk axe rap manchester horrorcore wicked abk icp juggalo psychopathic records insane clown posse twiztid violent j shaggy 2 dope wicked shit anybody killa majik ninja majik ninja entertainment vladtv hatchet radio lex the hex master alla xul elu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horrorcore.blog.hu/api/trackback/id/tr214746593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása