HTML

Horrorcore.hu (ideiglenes blog)


A majdani "rendes" horrorcore.hu ideiglenes változata blog formában, gyakorlatilag egy hírek rovat. Ha nem igazán tiszta, hogy most mégis mi is ez az egész, klikk ide az első bejegyzés olvasásához!

látogató számláló

Friss topikok

Linkblog

Bloodshot kilépett a Serial Killin' Records-ból

Baark 2011.04.14. 09:43

Rövid kis hírecske, Bloodshot, aki évek óta a talán legnevesebb underground horrorcore kiadó, a Serial Killin' Records egyik tartóoszlopának számít, a napokban elhagyta a csoportosulást több mint 4 évnyi tagság után. Ez idő alatt 4 albumot jelentetett meg itt, de elmondása szerint "lejárt az időm az SKR-nál. Semmi konkfliktus nincs, vagy ilyesmi, ez csak egy egyszerű döntés. Akik emlékeznek még a független darálóra az SKR-es időm előtt, számíthatnak a visszatérésére. A következő függetlenül megjelenő albumom címe Pit of Snakes lesz, ami májusban jelenik meg. Ez csak a kezdete egy új Bloodshot érának. Mégegyszer, semmi probléma nincs köztem és az SKR között, szóval ne is kezdjen senki baromságokat beszélni. Köszönöm mindenkinek a rengeteg támogatást az elmúlt 15 évben. Bloodshot örökké megmarad..."

Valóban úgy tűnik, hogy mindössze ennyiről van szó, én személy szerint nem örülök túlzottan a döntésének, Bloodshot egy tipikus az SKR-ba illő figura, ellenben már azelőtt se számított kis névnek. A tavalyi év egyik legerősebb albumaként tartják számon egyébként a Horrorcrunk or Die! című lemezét, ami szintén a kiadó égisze alatt látott napvilágot, reméljük, a következő korong is minimum azt a szintet hozni fogja.

Végszóként álljon itt egy klip, Bloodshot legutóbbi, az SKR-nál forgatott videója.
Ekkor megálltam az írással és elkezdtem keresni a YouTube linket: "Ezt a videót a felhasználó eltávolította". Ez a felhasználó pedig SickTanicK, a Serial Killin' Records feje. A következtetéseket mindenki vonja le magának, persze lehet, hogy teljesen véletlen... :)
A klipet sajnos nem sikerült máshol megtalálnom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horrorcore.blog.hu/api/trackback/id/tr882825090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása