HTML

Horrorcore.hu (ideiglenes blog)


A majdani "rendes" horrorcore.hu ideiglenes változata blog formában, gyakorlatilag egy hírek rovat. Ha nem igazán tiszta, hogy most mégis mi is ez az egész, klikk ide az első bejegyzés olvasásához!

látogató számláló

Friss topikok

Linkblog

Psychopathic Psyphers Volume 1 + video

Baark 2011.04.07. 02:38

Első nem kifejezetten józanul íródó postom úgy tűnik, az általam vártnál hamarabb megszületik, dehát megesik ez velem olykor, szóval igazán elnézhetitek nekem, térjünk is a lényegre.

Violent J Twitterén február első felében látható volt egy bejegyzés egy új, Psychopathic Psyphers elnevezésű "formációval" kapcsolatban, amelyről azonban bővebb információt sem akkor, sem azóta nem adott se ő, se semmiféle más hivatalos forrás. Azóta azonban mégis kiderült félig-meddig, hogy mi is ez. Gyakorlatilag egy, a Psychopathic Records előadói által elkövetett freestyle dologról van szó, ami, mint hamarosan kiderül, album formájában aligha fog napvilágot látni. Két részt ígértek belőle, melynek első fele pár napja jelent meg egy video formában, ahol is Violent J, Bootleg a Dayton Family-ből, Jamie Madrox a Twiztidből és Anybody Killa nyomnak fejenként kb. egy-egy percnyi freestyle-t. Feltételezem, a következő rész a PSY többi előadóját foglalja majd magában. Itt talán még hihető is, hogy tényleg akkor és ott zajlott az egész a gallérjukra csiptetett mikroportokat elnézve, persze ez még nem bizonyít semmit. Ha tényleg mindössze erről van szó, akkor simán felfoghatjuk egy afféle rövid "just for fun" projektként, amint záros határidőn belül el is felejtünk, majd néhány havonta eszünkbe jut, és talán újra meg is nézzük. Summa summarum, itt látható a volume 1 videoja:


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horrorcore.blog.hu/api/trackback/id/tr672806228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása