HTML

Horrorcore.hu (ideiglenes blog)


A majdani "rendes" horrorcore.hu ideiglenes változata blog formában, gyakorlatilag egy hírek rovat. Ha nem igazán tiszta, hogy most mégis mi is ez az egész, klikk ide az első bejegyzés olvasásához!

látogató számláló

Friss topikok

Linkblog

Kannibalistik - Blasphemy: True Words of Worship

Baark 2011.04.06. 08:42

blasphemy.jpg2001-es megjelenése óta a mai napig gyakran kerül szóba Kannibalistik, és az elég nagy port kavart, mára az alapművek közé sorolt Blood Thirsty című albuma. Ennek megjelenése után úgy tűnik, "Keno Kain" úrnak sikerült elkényelmesednie, vagy tán csak elege lett az egészből. Nagy meglepetésemre aztán a tavalyi, 2010-es Devil'z Nite válogatáslemezen újra feltűnt egy Crossworm-mel közös számban. Ekkor már rebezsgették visszatérését, ami most már bizonyosan be is fog következni április 22-én, amikor is megjelenik új, Blasphemy című albuma, True Words of  Worship alcímmel, mely már önmagában is elég bizalomgerjesztőnek hangzik... A borító az oldalt látható, nem kifejezetten igényesnek ható kreálmány lesz, dehát ez a legkevesebb. Kannibalistik maga is dobott néhány mondatot a hamarosan megjelenő albumról, ebből ragadtam ki pár sort:
"Ez az öreg iskola. Ez gonosz lesz. Ez aljas, hitvány és undorító lesz. A családod akár még ki is tagad majd, mert ezt hallgatod (vagy csak mert egyszerűen már elegük van belőled és ezt csak száműzésed kifogásaként fogják felhasználni). Ha mindig is érdeklődtél a sötét oldal iránt, ez az album a hallás általi szex, amire szükséged van!"
A lemezen egyébként olyan közreműködők kaptak helyet, mint KGP, mely Kannibalistik szavaival élve "garantálni fogja a helyedet a pokolban, csak mert meghallgatod", valamint Defekt, aki szintén jónéhány éve el van tűnve, bár ő is ígérget mostanában valami új cuccot, amiről viszont konkrét info egyelőre nem sok van, és J Reno, a "kanadai horrorcore királya".
Engem ez így látatlanban meggyőzött, a többi pedig kicsit több mint két hét múlva kiderül...

Címkék: kgp defekt horrorcore kannibalistik blasphemy true words of worship j reno

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horrorcore.blog.hu/api/trackback/id/tr262803831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása