HTML

Horrorcore.hu (ideiglenes blog)


A majdani "rendes" horrorcore.hu ideiglenes változata blog formában, gyakorlatilag egy hírek rovat. Ha nem igazán tiszta, hogy most mégis mi is ez az egész, klikk ide az első bejegyzés olvasásához!

látogató számláló

Friss topikok

Linkblog

Vegyesfelvágott: BloodShot, J Reno, Kardiac, EoE

Baark 2011.04.27. 16:29

Ezt a blogot úgy tűnik, pont a legjobbkor indítottam, ugyanis mostanában nem igazán történik semmi említésre méltó sem a Psychopathic Records, sem a többi előadó világában, ezen okból hallgatott most billentyűzetem jelen blogon egy darabig. Néhány kivétel azért persze van, nézzük hát sorban, kissé kivonatolva, hiszen mindre külön bejegyzést szánva azok igen rövidek lennének.

BloodShot - Pit of Snakes: Egy korábbi postban a Serial Killin' Records-ból való kilépése okán már emlegetett BloodShot, úgy tűnik, nem vár túl sokáig, hogy újfent egy független albumot jelentessen meg, melynek címe Pit of Snakes lesz és májusban jelenik meg. Az album promomixe itt hallgatható meg.

Kardiac - Gifts of Blood: A New York-i, Nightshift MD nevű csapatból is ismert Kardiac 2005 után új szóló EP-vel jelentkezik április 29-én, amely aznaptól fogva ingyenesen letölthető lesz weboldaláról. A Gifts of Blood elnevezésű kislemezen olyan közreműködők hallhatóak majd, mint SickTanicK, az ausztrál MC Bushpig és Castrovania. Ezt követi majd június 14-én a The Afternoon Of Extravagant Delight címre hallgató nagylemeze.

EoE - Human Trials: The First Dose of Croatoan: A MortalGore Presents: Infest válogatáslemezen is helyet kapott EoE nevű úriember debütáló EP-je egy héttel ezelőtt jelent meg Human Trials: The First Dose of Croatoan címmel. Elmondása szerint régóta dolgozik első nagylemezén, mely Croatoan címre fog hallgatni, s jó ideje alakítgatja a számlistát. Emiatt döntött úgy, hogy a korong megjelenéséig eltelő időt kitöltendő egy ingyenes EP-t bocsát a kíváncsi fülek rendelkezésére, amely 10 számát tartalmazza. A kislemez tehát bérmentve letölthető itt.

J Reno - Talk with me klip: A kanadai J Reno The Sadist nem mai gyerek, 10 lemezt jelentett már meg, és olyan nevekkel turnézott, mint Anybody Killa, Blaze Ya Dead Homie, Axe Murder Boyz, Boondox, Obie Trice, Royce Da 5'9", The N9ne, stb. Legutóbbi, tavaly megjelent szóló CD-je a The Lunatic is Back címet viseli, melyről az első, Talk with me című számhoz készült klip a napokban került a közönség színe elé, s amely itt látható:

Címkék: horrorcore j reno bloodshot kardiac eoe

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horrorcore.blog.hu/api/trackback/id/tr792859652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása