HTML

Horrorcore.hu (ideiglenes blog)


A majdani "rendes" horrorcore.hu ideiglenes változata blog formában, gyakorlatilag egy hírek rovat. Ha nem igazán tiszta, hogy most mégis mi is ez az egész, klikk ide az első bejegyzés olvasásához!

látogató számláló

Friss topikok

Linkblog

Twiztid - Generation Nightmare: hamarosan új nagylemez

Baark 2019.03.20. 14:00

twiztid-gn.jpgÖt hét múlva, április 26-án jelenik meg a Twiztid új nagylemeze Generation Nightmare címmel, amelyen 20 szám hallható majd, és egyikben sem lesz közreműködő, legalábbis az eddig hivatalos tracklista szerint, amire ha jól emlékszem, nem is volt még példa tőlük, olyanra viszont többször is, hogy egy adott lemezen csak elvétve szerepelt egy-két vendég. Jelen esetben az utolsó szám lehet kivétel, aminek az előadóját mint "V5" tüntették fel. Ez az elég új formáció egy supergroup, és a Twiztid-ből és a nem is olyan rég a Majik Ninja Entertainment-hez csatlakozott háromtagú Alla Xul Elu (A.X.E.) nevű csapatból áll, akikről később írok még.

Az album félperces promója itt:



A feat-ek hiánya azért sem meglepő, mert a Generation Nightmare a beharangozók szerint egy rockosabb cucc lesz. Ez nem teljesen új Madrox-tól és Monoxide-tól, hiszen egy, 2005-ben megjelent "dupla" lemezük (Man's Myth és Mutant - a két rész egy hónap különbséggel jött ki) második etapja is hasonló tartalommal bírt, és egész jól sikerült anyag lett, ideje már hasonlónak. Eddig két single jött ki, az egyik a Sick Mind című, ami pont szembemegy a rock-os jelleggel, mindenesetre megvan a hangulata, hallgatni alant lehet:




A másik single címe Magic Spellz, és a hangzásán kívül amiatt lehet még érdekes, mert a SiriusXM nevű országos (+ Kanada) rádióadó Hard Rock Station Octane című műsorában debütált egy, a Twiztiddel készült interjú után, és a dal egyúttal rotációba is került, ami igen ritka ebben a műfajban.

Két év után tehát új Twiztid nagylemezt hallhatunk nem túl sokára, én eléggé várom, hiszen elvitathatatlan a duótól, hogy lemezről lemezre képesek egy újabb oldalukat mutatni.

Címkék: rock hiphop rap metal crossover rapmetal mne horrorcore juggalo psychopathic records twiztid juggalette monoxide jamie madrox wicked shit majik ninja majik ninja entertainment madrox generation nightmare sick mind magic spellz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horrorcore.blog.hu/api/trackback/id/tr3114703250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása