HTML

Horrorcore.hu (ideiglenes blog)


A majdani "rendes" horrorcore.hu ideiglenes változata blog formában, gyakorlatilag egy hírek rovat. Ha nem igazán tiszta, hogy most mégis mi is ez az egész, klikk ide az első bejegyzés olvasásához!

látogató számláló

Friss topikok

Linkblog

The Dayton Family, Vanilla Ice a PSY-nál, SKR mixtape, GOTJ 2011

Baark 2011.06.26. 12:27

Újabb vegyesfelvágott-szerű hírgyűjtemény következik, csak úgy, erről-arról, ami mostanában történt. Íme hát:

Vanilla Ice a Psychopathic-nél: Vanilla Ice, mint az tudvalevő, évek óta kikerült a mainstream szcéna látóköréből, ám egyre nagyobb lendülettel kezdett mozogni az underground berkeiben, egyfajta félig-meddig aktív formában. Legutóbbi lemeze a 2008-as Vanilla Ice Is Back! című feldolgozás-album, melynek visszhangja minimális volt. Régóta ígérgeti azonban új, WTF (Wisdom, Tenacity and Focus) elnevezésű kiadványát, mely idén várhatóan meg is fog jelenni, immár a Psychopathic Records égisze alatt. Nemrég fel is került weblapjára egy dal a majdan megjelenő albumról Born on Halloween címmel, amelyben Violent J közreműködik. Vanilla Ice valójában egy ideje már jó kapcsolatot ápol a Psychopathic-kel, s az említett szám okán joggal merült fel a pletyka a kiadóhoz való leszerződésének lehetőségéről, amit ő nem sokkal később meg is erősített egy igen rövid videóinterjú-csökevényben. Ezt lásd alant:

Így állunk hát, s bár ez a mozzanat egész furcsának tűnhet, mindenki vonja le a következtetéseket magának, én személy szerint semlegesen tekintek a dologra egyelőre, majd meglátjuk, mi sül ki belőle.


The Dayton Family - Charges of Indictment: A Hatchet House legújabb szerzeménye, a Dayton Family csapatának februárban már megjelent első, az "al-kiadóhoz" kapcsolódó EP-je, a Psycho, amelynek egy dalából klip is készült, ezt egy korábbi bejegyzésben meg is nézhetitek. Most június 21-én kijött az első Hatchet House-os nagylemezük is, Charges of Indictment címmel, ami 17 számot tartalmaz, a közreműködők között pedig megtalálható a Top Authority, Dink Sosa, Philly Cocaine, Gucci Mane, és a már szinte kötelező két feat, az ICP és a Twiztid. A Dayton Family által képviselt stílust tekintve véleményem szerint egész izmos lemez lett, érdemes minimum belehallgatni.


Gathering of the Juggalos 2011: Ezt a részt inkább csak érdekesség gyanánt érdemes felfogni, mivel aligha vesz részt akár egyetlen magyar ember is e rendezvényen. Aki esetleg nem tudná, hogy a GOTJ mit takar, nagyon röviden annyit kell tudni róla, hogy ez gyakorlatilag egy Juggalo/Horrorcore fesztivál, melyet évről évre megrendez a Psychopathic Records, s természetesen az összes tag fel is lép rendszerint a nagyszínpadon, ezen kívül rengeteg más előadó is megfordult már itt. Rengeteg más program is létezik, például stand-up comedy fellépések, az előadók szemináriumai, Miss Juggalette verseny, pankráció, barbecue-k, bűvészek, helikopter-utazások, és még rengeteg más, szóval elég színes a felhozatal. Idén sem marad a Gathering neves fellépők nélkül, ugyanis Violent J-ék az utóbbi években rászoktak arra, hogy egykori (ritkábban mai) szupersztárokat hívjanak el egy koncert erejéig. Jelen évben ilyenek lesznek Busta Rhymes, Ice Cube, George Clinton, DJ Quik, Xzibit, MC Hammer, Mystikal, a Kittie, Paris, valamint a már szokásosabb arcok, mint Tech N9ne, Vanilla Ice, vagy épp a Kottonmouth Kings. Jönnek még persze más fellépők is horrorcore berkekből, többnyire a második és harmadik számú színpadokra, példának okáért Mastamind, King Gordy, Kung Fu Vampire, Mars, Psycho Jesus, az Axe Murder Boys, Scum, ClaAs és még sorolhatnám. Akit esetleg mégis érdekelne a dolog, a Gathering weboldalán megtalál minden információt. Egyszer talán majd én is kijutok, régóta dédelgetett álom. :)


Serial Killin' Records - The Mixtape Vol. 2: Egy ideje nem történt túl sok esemény az underground horrorcore legnagyobb kiadójának számító Serial Killin' Records háza táján, most azonban új, ingyenesen letölthető mixtape-pel jelentkeztek, szám szerint a másodikkal, amely szimplán a The Mixtape Vol. 2 címet kapta. A lemez 32 dalt tartalmaz innen-onnan összekapart alapzenékkel (dehát ettől mixtape) és a már megszokott előadókkal, akik SickTanicK, Con-Crete, Stitch Mouth, Razakel, Komatose, a Team Death, Two Clipz és Razor Ruckus.
A mixtape Facebook-bejelentkezés után ingyen és bérmentve tölthető itt.


Hirtelen most ennyi fért bele ebbe a postba, az ígért nemzetközi horrorcore-cikk második része pedig tényleg hamarosan olvasható lesz.

Címkék: mixtape vanilla ice horrorcore icp juggalo psychopathic records insane clown posse twiztid violent j the dayton family dayton family charges of indictment hatchet house gathering of the juggalos gotj skr serial killin records

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horrorcore.blog.hu/api/trackback/id/tr403015706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása