HTML

Horrorcore.hu (ideiglenes blog)


A majdani "rendes" horrorcore.hu ideiglenes változata blog formában, gyakorlatilag egy hírek rovat. Ha nem igazán tiszta, hogy most mégis mi is ez az egész, klikk ide az első bejegyzés olvasásához!

látogató számláló

Friss topikok

Linkblog

The Dayton Family - Cocaine klip

Baark 2011.04.14. 10:07

A Psychopathic Records sublabelje, "leánykiadója", a Hatchet House tudvalevőleg nem kizárólag horrorcore/wicked shit előadókat szerződtet, mert ugye a változatosság gyönyörködtet. Jó példa erre a Motown Rage nevű metalzenekar vagy épp DJ Clay. Legújabb szerzeményük a The Dayton Family, a háromtagú (Bootleg, Shoestring, Backstabba) rapcsapat, akik egyébként nem kis múltra tekinthetnek vissza, 1993 óta vannak jelen a színen. Flintből, Detroittól nem túl messziről jönnek, Michiganben (és néhány éve azon túl is) egyébként nem számítanak éppenséggel kis névnek, sőt. Stílusukat tekintve leginkább hardcore rapnek tudnám őket besorolni. A Psy-al már 2007-ben kapcsolatba kerültek, amikor a Twiztid Independents Day című albumán közreműködtek a Sex, Drugs, Money and Murder című dalban, ami egyébként véleményem szerint az egyik legjobb a kiadványról. Violent J köztudottan régóta rajong több régi michigani rapformációért, így hát nem csoda, hogy Daytonék a Hatchet House-hoz kerültek néhány hónapja. Első EP-jük Psycho néven jött ki 6 számmal, következő lemezük, immár a HH-nál június 21-én jelenik majd meg Charges of Indictment címmel. A Psycho EP-n található Cocaine című dalból készült már egy klipjük, amely március 28. óta látható. A maga nemében ígéretesnek tűnik, bár bevallom őszintén, eddig nem sokat hallgattam őket, talán majd ezután. Íme a video:


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horrorcore.blog.hu/api/trackback/id/tr412825137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása